Fest och trevligheter Resa

En sopplunch med goa vänner i härlig julmiljö

Written by Pernilla

De har ordnat så fantastiskt härlig miljö ute på Wenngarns slott som ligger en bit utanför Sigtuna. Jag och några vänner gav oss dit idag på en Sopplunch som de serverar på helgerna, inte på själva slottet utan i stallbyggnaden mitt i mot slottet. Tyvärr var vägen som vi skulle promenera dit på alldeles för halkig så vi vände och tog bilen dit istället

Mysigt att mötas av detta härliga uppdukade bord med olika soppor och bröd och röror på.

 

 

Ja här sitter man gärna länge och pratar om livets allvar och trevligheter. Jag skall köpa hem deras goda julmust och matbröd till julafton sen. De har också massor av gott kaffenbröd att ha till gottebordet!

 

 

 

Vi som bor i Sigtuna bor verkligen lyxigt. Omgiven av härliga platser att besöka och njuta av. Många sådana här härliga ställen kan vara fullsmockade med folk så här års vilket tyvärr kan bli lite stressigt och förta själva känslan. Men här fanns ingen stress och stök alls så vi kunde njuta den goda maten, skön musik i högtalarna och den härliga miljön i lugn och ro. Lyxigt!

I år har jag varit väldigt bra på att skapa mig julstämning och det tror jag beror på att jag just stannar upp och insuper miljön, musiken m.m i lugn och ro.  Jag har helt undvikit stressiga julhandeln och handlat mycket online.

Är du stressad inför jul?

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

1 Comment

  • Wooow vilket ställe! Dit måste man ju bara åka. Härliga bilder. Jo jag är stressad över julen varför vet jag inte riktigt.Ska bara jobba två dagar sedan så kan jag kanske koncentrera mig på jul. Kraaam Pia

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: