Inredning

En sportfamiljs hem

Written by Pernilla

Att leva i en familj där alla tränar och utövar olika sporter kräver en viss organisation av prylarna.

Det blir många bollar, klubbor, rack mm som skall förvaras. Har surfat runt för att få lite mer inspiration för detta. Som vi har hemma nu har vi i vår groventré ett skåp med idrottskläder, alla träningsväskor, innebandyglasögon, skor mm ligger där. I garaget har vi sedan en tunna med klubbor, tyckte att denna bollförvaring på bilden var smart också.

 

Sport 525476f4697ab05e760052ea._w.540_h.399_s.fit_-645x477

bilder härifrån  och härifrån

När det gäller mina egna prylar , jag som tränar en hel del hemma med hantlar och yogamatta tycker jag att denna förvaringslösning är väldigt bra. Jag har gjort något liknande nu. När det gäller hjälmar och cyklar tycker jag detta är en bra idé, att hänga upp dem på väggen så här.  Det blir en hel del kläder i lagets färger som skall förvaras också 🙂 Halsdukar, jackor kepsar mm.

Sport

 

 

I bland åker killarna i familjen och tittar när familjens fotbollslag spelar i derby , oddsen för vinst vet jag inte så mycket om det vet mer de som har bättre koll och jag vet att några satsar även på detta via Betways fotbolls täckning. Jag  ser alltid hur det gått på matchen genom att slänga en blick på mina killar och då ser jag och känner hur stämningen är när de kommer innanför dörren om det varit vinst eller förlust. Själv roar mig hellre med att titta på barnens matcher och se över prylförvaringen i hemmet av deras prylar i stället.

Pernilla

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: