blommor och trädgård Hemma hos mig Inredning och blommor

En tacksam blomma

Written by Pernilla

Solen skiner härligt även denna morgon och det känns underbart att kunna sitta ute i morgonsolen och dricka kaffet.

 

 

Denna Hortensia på bordet får jag att trivas väldigt bra utomhus men inomhus kan jag inte ha dem länge där får jag dem inte att trivas alls. Men utomhus på vår soliga altan trivs den bäst av alla blommor som jag haft ute i denna kruka. Den håller sig fin hela sommaren lång här. Den är ganska dyr i inköp men med tanke på att den håller sig så fin hela sommaren blir den inte så dyr

Bästa morgonsolen är vid denna soffgrupp men även kvällssolen faller fint här som blivit en favoritplats att vara på nu.

 

Underbart att kika på alla våra blommor som håller på att knoppa sig och slå ut nu härifrån. Jag vill gärna hinna njuta av blomsterprakten innan vi reser bort i sommar. Men det lär vi göra snart som det verkar. Jag skall komplettera med fler blommor som blommar i maj tror jag för nu verkar hela rabatten blomstra i framförallt juni. Har du några bra förslag på rabattblommor som blommar i maj? Pioner, klematis, rosor har vi nu på gång.

Nu skall jag ge mig av och köra ett cykelpass på gymmet . Känns sådär då det är så otroligt varmt därinne där vi kör! MEN jag vet att det är skönt när det är över och jag mår bra i kroppen:) så det är bara att ta sig igenom.

Ha en underbar söndag!

Pernilla

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: