Lifestyle

En tjejweekend till Palma, Mallorca

Palma

Jag och Diana bestämde oss i våras för att vi skulle resa till någonstans senare i sommar när vi blivit fullvaccinerade.

Diana älskar Palma så dit åkte vi. Själv har jag inte varit där sedan jag var väldigt ung så det kändes kul att få åka dit med Diana som varit där flera gånger och ”kunde stan”.

Vi bodde på Hotell Saragona som ligger väldigt centralt i Palma. Hotellet hade två poolområden. Ett på taket och ett på bottenplan.

Vi bodde i ett jättefint rum med balkong och fin utsikt mot Katedralen. Här kunde vi sitta i härliga morgonrockar som fanns på rummet och ta en kaffe på morgonen eller ett glas bubbel på kvällen. Kaffe fanns på rummet vilket var trevligt.


Vi startade med att gå ut på stan och lokalisera oss lite, äta en lunch och sen gå till poolen. Vi åkte tidigt på morgonen med 06.00 planet så vi hade hela dagen och kvällen där.

En kall öl och ett glas rosé på en uteservering i skuggan så känner man att semestern här verkligen har startat.

Hittade en så mysig liten butik, som det finns gott om bland alla större , där jag köpte mig en hatt och en klänning. Älskade denna hatt! Tyvärr glömde jag kvar den någonstans senare på resan.

Perfekt att ha i solen vid poolen.

Ljuvligt att få hoppa i poolen sen när vi kom tillbaka till hotellet.

På kvällen var vi iväg till Ingrossos restaurang La Perla

Den låg fint vid vattnet. Jag hade i ärlighetens namn inga höga förväntningar på den men oj vad jag hade fel. Maten var sååå god! Tryffelpastan som jag åt var så att jag ville slicka tallriken sen. Vinet som är deras egna var också mycket gott

Väldigt fint var det där också.

Hade min nyinköpta klänning på mig. Man kan hitta mycket fint på rea nu.

Diana som kan detta med hårstyling, hjälpte mig att fixa mitt hår. Sååå fint! Denna kväll lyckades jag hålla frisyren fin hela kvällen så gott som i alla fall, för annars krullar mitt hår gärna upp sig i den fuktiga värmen 😂


Efter att ha gått upp kl 03.45 var man ganska så trött efter middagen så någon längre utekväll blev det inte

I kommande inlägg berättar jag mer om vår resa till Palma

Kram Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

2 Comments

  • Jag älskar Palma och vet att ni hade en fantastiska dagar när ni var där. Vi ska dit om några veckor och i maj nästa år så jag hör av mig om era bästa tips för nu var det ett par år sedan vi var där. Kramar till dig Pernilla!!! //Tina

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: