Fest och trevligheter Resa

En trevlig helg i Örebro

I helgen var jag och hälsade på vännen Helena i Örebro, hon bor eg i Kumla men vi åkte in till Örebro och åt och shoppade lite. Sen sov jag över hos henne och umgicks lite med hennes söta dotter och Doris ( hunden) lite också.

sååå mysigt! Jag borde ha tagit lite bilder på hur fint hon har det men det glömde jag bort. Men kika in i hennes blogg så ser ni. Helena är duktig på både inredning och mode, öga för detaljer tycker jag hon har. Hittar alltid guldkorn som hon stylar så snyggt !

Vi lärde känna varandra för många år sedan genom bloggen och har hållit kontakten sedan dess.Vi har så mycket att prata om alltid lika trevligt! Jag har varit lite dålig på att blogga på sistone men nufick jag tillbaka lite inspiration igen.

Bilder lånade av Helena

Helena bjöd på lite bubbel hos henne först sen tog vi ett glas prosecco och ostron samt moles frites på en relativt nyöppnad restaurang i Örebro. En tapas restaurang , Amici Plock


sedan gick vi vidare till Saluhallen och tog en oktober drink , här var det mycket folk. Många i vår ålder och par upplevde jag. Något som slog mig att det även var på lunchstället vi åt på dagen efter. Kändes som det finns många medelålders par som är ute och roar sig i Örebro 🙂

 

Ingeborgs heter en trevlig liten restaurang med mycket god mat. Dock skall tilläggas att vi båda blev magsjuka efter vår Örebro tur. Om det var härifrån vet jag inte. Men exakt samtidigt med samma förlopp blev vi sjuka så det borde varit maten. Tråkigt avslut på en annars så trevlig vistelse.

 

Lite shopping hann vi med också, alltid kul att shoppa i andra städer konstigt nog.

Jag köpte ett par byxor till en rockfest jag skall på snart. Liknande dessa

Helena köpte en ursnygg kavaj, liknande denna

Nu skall jag iväg på några dagars konferens, med b.la Rockfest på kvällens schema 🙂

Kram

Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: