Hemma hos mig Inredning och blommor kök

Ernst har flyttat in- I det enkla bor det vackra

Written by Pernilla

Inlägget innehåller affiliate länkar till Royal design, Jotex och Ellos.

I dag har jag tvättat fönster. Jag vet,  lite sent, borde ha varit fixat för länge sedan men nu är det gjort iaf!  Så skönt och så fint det blir hemma med rena fönster! Samfälligheten hade städdag också så städat har vi gjort idag. Men det var mysigt att gå runt med lite skön Jazz vibes i högtalarna ut på altanen och tvätta fönster.

När det var klart med fönstertvätt åkte jag och köpte lite blommor och så kunde jag ta fram mina nya krukor från Ernst som jag köpt och sätta i de nya blommorna i fönstret.  Sedan tog vi en drink/ öl på altanen efter dagens fix. Väldigt nice!

Aldrig har jag varit med om en liknande Maj månad med så mycket sol och värme!

 

Jag ville först ha gröna krukor , (dessa från Ernst tycker jag är väldigt fina) för att ta upp färgen i soffan och för att det är snyggt men så kände jag att det skulle se renare och fräschare ut i köket som går i svart och vitt att ha svarta krukor. I det enkla bor det vackra säger Ernst och det är just det som jag tycker det blir med dessa krukor.Dessa är lagom vida också, många krukor tycker jag är för vida upptill så det inte blir fint med alla blommor såsom pelargoner tex. Du hittar dem här

 

Matta Jotex köpt tidigare är , gardiner Ellos , Bricka Svenskt tenn

 

Ha en härlig lördagskväll!

Pernilla

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: