Uncategorized

Ett nytt altanbord från Fermob

Written by Pernilla

Altanbord Fermob-20160530_6101

Har länge sneglat på ett sådant här altanbord från Fermob , ett avställningsbord som passar bra att ha bredvid våra vilstolar på altanen och nu tyckte jag det var dags att slå till helt enkelt:)

Varje gång som vi varit på Paradisverkstaden på Öland har jag tänkt att jag skall köpa ett för där har de dem i sin butik och de är så fina. De finns i olika färger och varianter. Men så har det inte varit så lätt att få med sig hem därifrån och de har ingen webbutik så

jag beställde mitt från Rum 21 som levererade det hem på några dagar. Väldigt smidigt.

Här sitter jag gärna och läser och dricker en kaffe. Den första platsen jag sätter mig vid när jag kommer hem på eftermiddagen efter jobbet om det är fint väder.

Mattan under är från H&M

Altanbord-20160530_6112

 

Altanbord20160530_6106

Man har lust att göra om lite varstans hemma, särskilt när något nytt kommer in i huset får man ett plötsligt behov av att  ändra om för då ser man att annat behöver förnyas lite extra tydligt haha . Nu är det altanen som maken vill göra om och visst är det så den behöver bytas ut nu efter sina år på nacken helt klart.

Men en sak i taget, själv är jag inne på att göra om i badrummen haha

Pernilla

 

About the author

Pernilla

4 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: