Inredning mattor

Ett rum fyra stilar

Written by Pernilla
Kikar lite på vardagsrumsinredning. Vardagsrummets ”loungedel” är under förändring. Nu är jag ute efter en ny matta till våra nya bord. Hittade dessa bilder som är inspirerande. Se hur man kan förändra  ett rum med att ha olika mattor och kuddar

Källa Pinterest
Vilken av dessa  stilar tycker ni är snyggast?
Har kikat på en Benouarain matta, som syns på många ställen nu, så snygga de är! Men jag tror den blir för ”tung” i vårt vardagsrum. 
Är mer inne på denna matta som på bilden från designtorget.
Såg att de har 10% på den nu hos Rum21
XX
Pernilla 

About the author

Pernilla

12 Comments

 • Mattor gör väldigt mycket till ett rum och personligen gillar jag lätta ljusa mattor som inte ”drar ner” rummet:) Den du kikat på tycker jag verkar fin och tidlös.
  Hoppas vi får se resultatet sen:))

  Kramar
  Adela

 • Jag tycker att den översta bilden var finast. Just mattor är supersvårt tycker jag för de påverkar hela rummet. Och så är de oftast rätt dyra så ett felköp blir ju inte kul om man måste ha det i flera år. Jag har faktiskt skippat matta under vårt matsalsbord, men har en mullvadsfärgad ryamatta under vardagsrumsbordet.

 • Jag gillar bruna toner, valde mellan tvåan och fyran. Det blev fyran för att jag tycker det var ”fel” material i kuddarna på bild två:) Fast jag gillar mattan bäst på bild två.
  Och den mattan du kikar på är jättesnygg!! Jag skulle gärna vilja ha den.
  Kram Maria

 • Hmm, tror jag gillar 2:an bäst och sista bilden. Letar också ny vardagsrumsmatta….. supersvårt!
  Önskar Dig en finfin pingstafton med massor av sol!
  Kram Kate

 • Absolut fyran. Gillar bruna toner dessutom. Varmt skönt inbjudande. Men det är så svårt. Själv har vi under vårat en ko matta i svart-vitt. Har en brun stor ko matta till i huset som ligger i biblioteket där allt går i beige brunt vitt. Mycket praktiskt matta. Kanske vore nåt? Lätt städad och finns ju massa olika storkekar och färger förstårs beroende på hur kossan såg ut.❤

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: