Uncategorized

F.A.V army top

Written by Pernilla

Slutrea-tips på höstmodet

Har hittat ett gäng fina tröjor på REA , av märket FAV som är  ett märke som jag verkligen gillar.  Ett svenskt designmärke
”The F.A.V girl combines edgy street trends with sophisticated catwalk styles – always matched with a bold vintage touch for a highly individual, effortlessly cool style. F.A.V AW12 is bold, hippie luxe and feminine. ”
Den stilen passar mig perfekt. 
Hittade flera plagg i denna trevliga butik Raglady
Nu väntar jag med spänning på att se deras vårkollektion.

Åh vad jag längtar efter vår nu. I morse när jag satt och åt frukost hörde jag hur fåglarna kvittrade utanför och jag fick sådana vårkänslor. Visst är det härligt att det blir ljusare ute nu?
XX
Pernilla

About the author

Pernilla

17 Comments

 • Gillar det märket mycket. Visst är det härligt med vårfåglarna och även ljuset som kommit.
  Vet du när du ska häråt? Har börjat arbetsträna lite men vet jag i förväg så skulle det nog gå att skjuta på, för det klart vi måste ses. Om inte annat så ses vi nästa helg.
  kram Helena

 • Kikade mest på jackan jag…. tyckte den var supersnygg! Var ute med barnen idag och vi var tvungna att stanna upp och lyssna på vårfåglarna!!! Underbart… är ordet!!
  Kramis Kate

 • Roligt att du nämner Raglady! Jag fick hem mitt första paket idag, så fint paketerat! Det gör ett bra intryck, och snabb leverans! Blir nog fler köp i framtiden där. Många fina märken.
  Provade din lermask ikväll och AJ så hårt den rackarn satt! När jag penslat på hela innehållet lät jag det stelna i minst 40 min. Sen kändes det som jag peelade av hela ansiktet på köpet! Så inget för torrisar eller mkt känslig och tunn hy. Renar jättebra och min hud blev len o slät. Slurpade i sig extra mkt serum och nattcreme efteråt! Jag blev faktiskt tårögd av att dra av den! Om man jmfr med Exuviance Rejuvinating Mask som oxå e en peel off, så känns den mkt mildare. Men lermask är ju lermask. Blir blank i t-zonen så därför tänkte jag varva m en lermask. Tyvärr åkte man på en prenumeration på lermaskerna hos May Beauty, det kunde de vara bättre på att informera om! Men tack för bra rabatt! Kul att testa. 🙂
  Kram Lotta

  • Men vad tråkigt, jag tog inte hela paketet och lät den sitta i 30 min och det gick väldigt bra, så det kanske är bättre? Men att det var en prenumeration var dåligt att jag inte blev informerad om! Jag har nu skrivit in det i inlägget, väldigt tråkigt att de inte nämnde det när de skickade ut erbjudandet. Tack för att du informerade mig! Raglady har jag bara haft positiva erfarenheter av.

  • Så bra! Gick in på länken igen o kollade om jag slarvläst…men inte ett ord om att man godkänner en löpande månadsprenumeration. Mkt märkligt. Ja du var lite smartare än jag som gjorde som på bilden o blev totalt helsvart m tjock lera som stelnade! 😉 Kram! L

 • Kul att man fortfarande kan göra fynd i butikerna o dessutom supersnygga kläder. Äntligen lite sol o fågelkvitter det ger hopp om en kommande vår. Kramisar Tina

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: