Uncategorized

Få bort svettlukt på kläder med Washologi sport tvätt

Written by Pernilla

 

I dag har jag varit och tränat för första gången efter jag blev sjuk denna gång. Jag körde ett Bodypump pass och det kändes bra! Känns skönt att vara igång igen.

När man tränar som jag gör ca 4 dagar eller mer per vecka så blir det lite tvätt av träningskläder. Många träningskläder kan man inte tvätta i mer än 30 grader vilket känns lite knäppt när man egentligen skulle behöva tvätta dem i högre temperatur för man vill ju få bort svettlukt på kläder. Men då kan man förstöra själva plagget och det vill man ju inte heller.

Jag fick tipset om att tvätta dem i detta medel från Washologi som heter Sporttvätt. Det tvättar rent på 30 grader. Det innehåller inga blekmedel eller färgämnen men man skall undvika att tvätta silke och ull.

Till Silke och ull har jag andra specialtvättmedel som fungerar bra.

Jag har testat detta medel flera gånger nu om det verkligen stämmer att det tar bort lukten och det gör det. Det sista testet jag hade var på en ryggsäck som jag hade haft fisk i som runnit ut (haha ja ni läste rätt:) fisk i ryggsäck?!? men det var en matlåda som jag lagt där som runnit ut och luktade apa)

Jag tänkte att jag får nog slänga bort denna ryggsäck för jag vet att fisklukt kan ju sitta i och en ryggsäck kan man inte tvätta i för hög temperatur. Men all dålig lukt försvann och jag tvättade den i 30 grader.

Så har ni som jag ett gäng träningskläder hemma som behöver få en fräsch doft kan jag faktiskt rekommendera detta.

Du hittar Washologi att köpa  på något av dessa ställen Pinkboukevard eller AgnesAmelia eller hos Åhlens här

Nu skall vi äta köttgryta och fortsätta titta p vår senaste serie som vi blivit fångade av som heter Night Manager.

Ha en fin lördagskväll!

Pernilla

 

inlägget innehåller affiliatelänkar

About the author

Pernilla

3 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: