Uncategorized

Få mer energi i vardagen med Vital 5

Written by Pernilla

Hur får man mer energi? Att få mer energi i vardagen är mångas önskan så jag tänkte berätta här om hur du kan få det.

Det gäller att få i sig bra med näringsämnen för att du skall få energi, det är själva grunden. Vital 5 innehåller de 5 byggstenarna som du behöver tillsammans med i övrigt bra kost.

 

Jag kan berätta hur det var för min äldsta son som för drygt ett år sedan ständigt var sjuk. Han hade astma försämringar och kronisk bihåleinflammation som gjorde att han kom in i en dålig spiral med ständiga infektioner som i sin tur resulterade i en låg energi.

Han som var mån om att få bra betyg i skolan vart väldigt stressad av att så ofta vara sjuk och att inte heller kunna träna i sitt lag med sina kompisar gjorde att det kändes extra tungt.

Som mamma var detta väldigt jobbigt att se min lille ( för mig är han alltid liten) son tycka livet var rätt tungt och se att det tog på hans psyke ( och mitt)

Vi kom tillrätta med hans bihåleinflammation och astma med bättre behandling och vård. Men han hade blivit nedgången av långa sjukdomsperioder.

Eftersom han stått på penicillin under långa perioder har hans kropp blivit försurad.  Och för att kunna tillgodogöra sig näringen från maten behöver kroppen bli mer basisk och det blir den lättare om tarmen och magen mår bra och då måste man se till att han får i sig de näringsämnen vitaminer och mineraler som gör att magen mår bra igen.

Vital-5-20160523_6035

 

Vi började ändra en del saker och förutom att se till att han fick tillräckligt med sömn har vi bland annat sett till att han fick rätt kost och tillägg av bra vitaminer och mineraler  och nu har han blivit superfrisk och fått tillbaka massor av energi igen!

Det är verkligen underbart att se vilken skillnad det blivit på denna kille!! Nu har han inte varit sjuk en enda gång på ett halvår och även om hans kompisar eller syskon varit sjuka i hans närhet har han klarat sig! Så var det aldrig förut då blev han sjuk direkt.

Vad han gjort är att alltså att börja äta mer och bättre, sova mer och sedan ätit tillskott av

Omega 3, Viaminer och Aloe vera samt att vi basade upp kroppen med Probiotika.

Så glöm inte att se till att kroppen får rätt bränsle för att du skall få mer energi!

Många som äter dessa tillskott märker stor skillnad på sin energinivå och håller sig mer friska.

Pernilla

ps. Vill du få mer energi kan det vara värt att prova Vital 5 som är de 5 byggstenarna du behöver för att få kroppen i balans

 

 

 

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: