Inredning och blommor

Favorit tulpanerna på bordet

Written by Pernilla

 

Idag skiner solen in genom fönstret och visst är det ljuvligt!

Jag hittade mina favorittulpaner äntligen att ställa fram i favoritvasen från Skruf. Franska dubbla tulpaner är så vackra! Dyra men de håller längre än vanliga tulpaner upplever jag. Dessa är också så mycket finare när de slår ut än vanliga tulpaner. Papegojtulpaner som är lite taggiga i kanterna är också fina. De är också längre och passar bättre i en hög vas. Den absoluta favoriten har jag inte hittat än och det är Piontulpaner. Det är kanske förtidigt att hitta dem nu? Någon som vet om de finns nu?

 

 

En frukost med färska frallor och kaffe sen iväg till gymmet för ett styrkepass och fika med kompis står på agendan idag. Därefter skjutsa dottern till innebandymatch innan söndagsmiddag med familjen.

xx

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

1 Comment

  • Gillar dom där tulpaner med. Tror nog dom finns redan dom andra. Men det beror nog på hur trädgårdsmästaren drivit fram dom. Här i Spanien har jag bara sett dom vanligaste sorterna.
    Kram Carin

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: