mat dryck bakverk

Firar med den godaste tårtan

Written by Pernilla

Idag fyller min stora kille 18 år , och jag har köpt hem den godaste tårtan. Jag åt denna tårta på en pressvisning med ett glas bubbel till och tänkte att detta var nog den goaste tårtan jag ätit. Jag såg att den kom från Tössebageriet i Stockholm och nu när vi skall fira kunde jag inte låta bli att beställa hem denna tårta. Särskilt när vi nu kommer fira med ett glas bubbel till, det passade väldigt bra ihop. Jo nu får jag ta ett glas ihop med sonen. Det känns väldigt märkligt 🙂

Faktum är att jag har inte behövt oroa mig för sonen, på den fronten hittills. Han har fått körkort betalt om han inte röker och dricker före 18. Det har fungerat bra. Sen tror jag inte att han inte druckit något alls men aldrig har jag kommit på honom berusad i allafall.

Men i helgen bjuder vi han och kompisarna på ett glas. Sist ut i gänget var sonen att fylla 18:) Nu tar de körkort en efter en också.

❤️

Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: