Foccaciamuffins med fetaost
En perfekt LCHF frukost på språng. Jag tycker om att ta något i handen och äta tillsammans med morgonens kaffe. Bra att ha även som mellanmål.
Dessa är enkla att göra, receptet kommer här nedan
6 stycken
2 ägg
100 gram färskost naturell ( tex philadelphia)
50 g smält smör eller 0,5 dl smör&rapsolja
1 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
1 krm salt
1 tsk bakpulver
50 gram fetaost
(Smaksätt med soltorkade tomater eller basilika om du vill och toppa ev med oliver och flingsalt)
Gör så här:
1. Elvispa ägg och rör ned Philadelpiaosten, häll ned det smälta smöret eller flytande smöret, smaksättningen om du väljer det, mandelmjöl, fiberhusk, salt och bakpulver
2. Mosa fetaost och blanda i
3. Häll smeten i smord muffins form och tryck ned oliver och toppa med flingsalt
4. Grädda i ugn i 200 grader i ca 20 min.
Detta recept hittade jag i en LCHF tidning
Hoppas ni haft en bra helg!
<3
Pernilla
Tack för receptet, det här måste jag prova.
Jag har haft en strålande helg med sol och bad.
Kram Carin
Tack för recept. Det låter spännande och jag ska testa 🙂