Recept

Foccaciamuffins med fetaost

Written by Pernilla

Foccaciamuffins med fetaost

En perfekt LCHF frukost på språng. Jag tycker om att ta något i handen och äta tillsammans med morgonens kaffe. Bra att ha även som mellanmål.

Dessa är enkla att göra, receptet kommer här nedan

6 stycken

2 ägg

100 gram färskost naturell ( tex philadelphia)

50 g smält smör eller 0,5 dl smör&rapsolja

1 dl mandelmjöl

1 msk fiberhusk

1 krm salt

1 tsk bakpulver

50 gram fetaost

(Smaksätt med soltorkade tomater eller basilika om du vill och toppa ev med oliver och flingsalt)

Gör så här:

1. Elvispa ägg och rör ned Philadelpiaosten, häll ned det smälta smöret eller flytande smöret, smaksättningen om du väljer det, mandelmjöl, fiberhusk, salt och bakpulver

2. Mosa fetaost och blanda i

3. Häll smeten i smord muffins form och tryck ned oliver och toppa med flingsalt

4. Grädda i ugn i 200 grader i ca 20 min.

 

Detta recept hittade jag i en LCHF tidning

 

Hoppas ni haft en bra helg!

<3

Pernilla

About the author

Pernilla

2 Comments

Leave a Comment