Uncategorized

För 11 år sedan

Written by Pernilla
I dag för 11 år sedan gick jag i värmen som här idag och väntade på att dessa små skulle komma ut.
Det blev en pojke och flicka.
En Pojke som är den snällaste och godhjärtaste man kan tänka sig. Han försvarar alltid andra. Han tycker synd om alla djur som far illa, han älskar djur fast han inget kan få pga allergi. Små barn äääälskar honom liksom han dem. Går aldrig hemifrån eller somnar utan att säga jag älskar dig.
Han har ett temperament och vilja som få, en vilja som kan flytta berg som han har lärt sig att argumentera för och som han gör mycket bra.
En kille som helst är utomhus dygnet runt om han får. 
Han älskar att göra saker, och blir väldigt duktig på det han gör. Att spela fotboll, innebandy och åka sparkcykel är hans passion. Han gör inget förivrat, när han gör det klarar han det galant. Berg o dalbana är inte hans grej.
Han var den enda av mina tre barn som kröp som han skulle exakt då man skulle. Vägrade att öva på att cykla men satte sig en dag på cykeln och cyklade iväg som han aldrig gjort annat.
Jag älskar dig min lilla gubbe <3
Så hade jag turen att dessutom få en Flicka samtidigt, 9 minuter senare kom hon.
En flicka med massor av energi, som älskade att röra sig, började gå vid 9 månaders ålder . En tjej som älskar att hjula, stå på händer, klättra och dansa och åka berg o dal bana.
Hon älskar också att klä sig snyggt gärna i ett par korta jeans och snygg tröja, det är hennes stil. Så länge jag minns har hon lånat mina kläder och skor.
En flicka som har en fantastisk talang i att skapa saker, en fantasi som få och som älskar att skratta
.
Få personer kan få mig och andra att skratta så mycket som denna lilla flicka med hennes humor, se detaljer i saker och med hennes smittsamma skratt. säger flera gånger om dagen hur mycket hon tycker om en och skickar kärleksfulla små sms.
En tjej som är otroligt omtyckt för att hon alltid är snäll mot alla. Alla får vara med, ingen ska känna sig utanför och hon är klok denna tjej.
Jag älskar dig min lilla gumma!<3
Grattis på Födelsedagen Mina älsklingar!
Födelsedagen tillbringar vi idag tillsammans i Universal studios 
det är fördelen när man fyller år mitt i sommaren för då är vi alltid på semester.

About the author

Pernilla

15 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: