Uncategorized

For you! <3

Written by Pernilla

Tack alla fina bloggläsare som kikar in här! Jag är så glad för att du läser min blogg och så klart extraglad när du lämnar en kommentar eller gilla markering någon gång i bland. Då vet jag att du uppskattar det jag skriver om

 

Jag har bloggat nu i snart 8 år och inspirationen går både upp och ned som ni vet .Jag ser ju givetvis på statistiken att det finns många läsare men när jag emellanåt får en liten kommentar eller en gillamarkering på fb, bloglovin osv eller via ett mail så ger det en signal om att du läser det jag skriver om och då blir jag ju givetvis extra glad! Och några av er är trogna följare och det är jag ju extra glad för också. För utan er ingen blogg!

 

Även ni fina bloggvänner som jag lärt känna genom åren vill jag ge ett ❤️till! ( Kika gärna i min blogglänklista där ni finner andra fina bloggar.)

 

Jag läser själv många bloggar och jag har blivit allt sämre på att kommentera, men jag har nu försökt börja gilla på bloglovin i allafall för som sagt det är ju kul att få ett ” livstecken” och jag skall bli ännu bättre på det. Samtidigt som jag tycker att det är skönt med bloggen att man slipper ” jaga” gillamarkeringar som jag kan uppleva att man lätt kan göra på Instagram och facebook.

Så jag är lite dubbel där, för jag vill inte ha den jakten , här på bloggen skriver jag och känner ingen press på det liksom och vill inte att ni skall göra det heller . Däremot blir jag som sagt glad för alla livstecken och jag tar jag gärna emot synpunkter på om ni vill läsa mer eller mindre om något!

Och som sagt utan er ingen blogg!❤️

 

Till barnen köpte jag hem en varsin liten fin påse med gott i. Inget speciellt men ändå något som visar min kärlek lite extra idag.

Kramar

Pernilla

ps. Vill du följa mig via Bloglovin finns det en länk i sidokolumnen på bloggen

About the author

Pernilla

4 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: