Uncategorized

Förändring i mitt vardagsrum

Written by Pernilla

Nu har jag gjort om lite i vardagsrummet, jag har skapat en liten plats vid våra fönster där man kan sitta och mysa med en bok eller en kaffe

Vi var på fest nyligen där de hade skapat en liknande plats som denna och jag märkte hur folk slog sig ned där och gjorde en liknande plats hemma med våra gamla Laminostolar som vi gillar att sitta i och mycket riktigt det blev en plats som man drogs till att sitta vid. Kände direkt att här skulle det passa bra med en Kähler vas som blickfång och så fick det bli.

Kahler-vas-20160613_6399

Kahler-vas-20160613_6395

 

Hej på er!

Idag är det tisdag och snart kommer jag ha en liten fest då jag fyller jämt på fredag

Det mesta är redan fixat men hur man än gör så blir det en massa som man kommer på att man borde göra ändå, små saker och små fix men det tar lite tid.

Vi skall vara i trädgården och jag tittar på väderprognosen varje dag och den ändrar sig varje dag nu när jag tittar, ska det bli regn eller sol:) Det löser sig hur som men visst är det trevligare med lite sol.

Ha en toppen tisdag!

Pernilla

About the author

Pernilla

3 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: