Inredning och blommor

G u l d r u s c h

Written by Pernilla

När det var dags för mig att välja ny telefon kunde jag inte låta bli att välja den senaste modellen i 
g u l d  färg.
Inredning i guld
Jag gillar varma färger av beige, guld och andra naturtoner. Jag tycker det ger värme och lugn åt hemmet. Min dotter älskar färg och jag gillar det med, tycker det är jättefint men inte för mycket hos mig. Konstigt det där hur färger kan påverka en.
Gillar du guldtoner?
Nu sitter jag här i trädgården med en sen frukost, småpratar lite med mannen som målar på huset. Det blir fint i grön färg, samma färg som vi hade innan. Vi har målat om ett hus förut i annan färg än den ursprungliga men det var väldigt mycket jobb så kan man slippa måla om i annan färg är det bättre ur arbetssynpunkt:)
XX
Pernilla

About the author

Pernilla

9 Comments

 • Gud vilken snygg telefon, helt i mina färger också. Vad roligt att få välja bil. Vit är snygg tycker jag, men jag skulle nog ta en brun/grå metallic, dom är så snygga tycker jag. Såg att ni även har medicinsktekni ska prylar, det kanske vore ngt för mig?!
  Kram helena

 • Gillar guldigatoner mycket:) Telefonen är supersnygg, hade gärna haft den.
  Haha vi fick en galen tanke på att måla huset vitt…det är ju mörkgrått idag så det krävs nog en hel del strykningar kan jag tro. Troligtvis stannar det vid en tanke:)
  Ha det gott
  Kram Maria

 • Den nya modellen är så himla snygg, och väldigt lätt om man jämför med den tidigare. Jag är mer en silver-tjej och skulle välja den med silvrig baksida. Men den i guld var också jättesnygg för att inte tala om den vita 😀 Jisses, alla dessa val man ställs inför va?! ;-D

  Såg att du också skulle på Bloggeventet i Enköping, det är alltid så svårt att känna igen varandra live men jag hoppas att vi ses 😀
  Kram
  Jennifer

 • Jag gillar också guldtoner på allt möjligt.

  Tack för att du påtalade om min bakåtlänk. Hade råkat kasta om bokstäverna. Och det kommer upp automatiskt när jag ställer mig i rutan, så den länken har nog varit fel i många kommentarer hos många!

  Kram Lena

 • Det är verkligen både varmt, snyggt och flott med guldfärg. För inte helt längesedan var jag inte så förtjust i guld alls men numera tycker jag det är riktigt fint. Apropå vita bilar så kör jag själv en vit SUV och jag är jättenöjd med mitt färgval.
  Lycka till med ditt val!
  Kram!

 • Riktigt snyggt! Ska precis välja ny telefon och funderar på att gå ifrån iPhone men nu blev jag ju jättesugen på denna i guld! Bra val! Du har så fint!
  Kram!

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: