Hemma hos mig

Glad fjärde advent!

Written by Pernilla

Jag var en early bird denna morgon som jag oftast är. Gick upp och tände det fjärde ljuset satt i mörkret med tända ljus min kaffe och redigerade foton.

Bästa stunden!

Det skall bakas och fixas idag för att ha till gottebordet på julafton , men självklart också för en fjärde advents fika. Det hör också till att vi gör dettillsammans, pysslar ihop. Vi har varje år gjort ett pepparkakshus ihop , men vi får se om vi nöjer oss med att bara dekorera vanliga pepparkakor  i år och baka lite annat gott.

Har några recept som jag vill testa.

Men först blir det ett gym pass

 

image image

Hyacinterna har fått plats i min Waldermarsudde kruka.

Ha en fin advent!

❤️

Pernilla

About the author

Pernilla

4 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: