Inredning Jul Uncategorized

Glad första advent

Written by Pernilla

Vilken fullträff det blev idag med snö på första advent. Jättemysigt att se allas fönster lysa upp med julbelysning när det snöar ute,det skapar riktig julstämning.  Dessutom var det väldigt mysigt att komma in och tända första adventsljuset och ta en adventsfika efter en långpromenad  i snö yran. Det blev en promenad ned på stan där jag tränade och kikade lite på julmarknaden som vi har alla söndagar fram till jul nu.


image

 

image

 

image

 

Maken har bakat goda lussebullar så det blev en välförtjänt lussebulle och kaffe efter träningspasset.

Har du varit på julmarknad idag?

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

9 Comments

 • Maken håller på nu och fixar här i mörkret med två nyköpta stora vita stjärnor! Så långt har vi kommit! Och jag glömde att det varit julmarknad i våra hoods idag…
  Jag är helt i ofas med tiden men jag tar det med ro!!

  Kram Jenny

  Supersnyggt hemma hos dig!

 • Nopp, ingen julmarknad den här helgen men jag ska åka till Sigtuna nästa helg har jag tänkt. Har en god vän som ställer ut där också så det blir två flugor i smällen liksom. Kraaam Pia

 • Så härligt att ni har snö! Jag saknar själv snön.

  Japp, jag har varit på julmarknad idag.

  Hoppas det är ok att jag har lagt till din blogg i min blogglista. Nu kan fler hitta till dig!

  • Hej Karin! Absolut, tack för det. Kan inte se vilken blogg du har? Du har inte skrivit i länkkadress till den i din kommentar, annars hade jag även skrivit hos dig. Kram Pernilla

 • Så vackert hemma hos Er!
  Ingen julmarknad här. Det har varit på slottet i helgen, men igår var det kalasfest och idag ville vi bara vara hemma 🙂
  Mums för lussekatter, det gjorde vi förra helgen 🙂
  Kram Anna

 • Till helgen blir det julmarknad för oss. Så fint du har det hemma. Älskar också att det kom lite snö och att kika in i allas fönster. Tända ljus och mysa. Vilken härlig tid. Ha en fin dag. Kram Annika

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: