Inredning Lifestyle Mode

Glad fredag med ett fint helg erbjudande från Ideal Of Sweden!

Written by Pernilla

Inlägg är i samarbete och innehåller länkar till Ideal of Sweden

Härliga fredag äntligen här!

Nu har jag ett fint fredagserbjudande dessutom till er.

Måste visa er mina fina saker från Ideal of Sweden! De har sååå många fina fodral och även andra accessoarer på deras hemsida. Är lite kär i den här smarta fina väskan ett plånboksfodral i sammet som man kan ha sin mobiltelefon i. Visst är den fin! Den finns även i annat material än sammet här och jag tror att jag kommer köpa en sådan också faktiskt. Då kan jag ha den mer till vardags och den i sammet mer till fest.

Här inuti kan man ha sin kort och man kan också ta ut mobilen hur lätt som helst om man inte vill ha den där i eftersom den är magnetisk så mobilen hålls enkelt fast på plats via en magnet, superbra!

 

Så fin att ha med sig på middagen och festen och lägga på bordet

Ideal Of Sweden

 

Höstens färger och trend med blommor!

Köpte även till en laddare i samma färg, hittar du här  och mobilskalet hittar du här En likadan powerbank finns också att köpa till om man vill matcha.

Utöver mobilskal har de också hållare för mobiltelefon att sätta i bilen, laddare, powerbanks, dessa väskor som jag visat och berättat om här. Väldigt många trevliga och smarta tillbehör till sin telefon hittar man där . Bästa presentbutiken för alla som har en mobiltelefon skulle jag säga. Jättekul att ha nya skal efter säsong och kläder att matcha.

Just nu har de erbjudande på köp en få en gratis, köp två, få två gratis osv fram till söndag! Dessutom får ni 20% rabatt av mig med koden GULDKANTER i kassan när ni beställer här via någon av mina länkar. ( men de går inte att kombinera)

Så passa på, men obs erbjudandet om att få en extra på köpet gäller bara till söndag!

Glad Fredag!

<3
Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

5 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: