Uncategorized

Gladiolus

Written by Pernilla
Nya blommor på köksbänken – Gladiolus , vackra och ståtliga

Hemmet känns alltid så mycket finare med lite nya blommor.
Så har jag avklarat min första arbetsdag efter en skön semester.
Men det var riktigt skoj.
Visserligen känns det som att jag har en massa mer jag skulle vilja göra, som jag skulle behöva ha ledigt för, fast att komma in i rutiner igen är inte så dumt det heller. Får man bara mjukstarta lite så går det riktigt bra och så kommer det att bli.
Har du semester kvar?
XX
Pernilla 

About the author

Pernilla

11 Comments

 • Åh så vackert! Älskar vita gladiolus, mina favoritblommor förutom vita liljor! Det ger verkligen en helt annan känsla i hemmet med färska snittblommor. Hoppas du kan ta vara på de ljumma sommarkvällarna trots att jobb dragit igång igen!
  Kram!

 • Innan man kommer tillbaka från semestern så känns det tungt men det är skönt att komma igång igen…..jag har några dagar till kvar. Kram Anette

 • Åh vad härligt med Gladiolus, en av mina favoriter. Vi har semester en vecka till, men ska in och jobba lite på fredag. Åh då får det bli att shoppa lite blommor på torget;)
  Fin vecka till dig, kram

 • Det börjar lida mot sitt slut. Jag börjar på torsdag. Sen har jag ju förstås en hel del sparat till senare behov. Känns rätt okej det också.

  Kram Lena

 • Hej fina Pernilla!
  Vilken underbar klänning du köpte. Den butiken missade jag.
  Å blommor..ja visst är det underbart fräscht med en bukett i köket sådär.
  Du har det så fint så fint!
  Jag har också börjat jobba i dag men i morgon slutar jag tidigare om det blir så här varmt för i dag stod luften still på kontoret och det var 30 grader…phu!
  Kram Katarina

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: