Inredning

Glasbord i olika former

Written by Pernilla

Inlägget innehåller reklamlänkar. Det översta bordet kommer från Gubi och du hittar det här. Hos Cultfurniture hittar du bordet med svart underrede till höger. Längst ned hittar du bord från Ellos

Det kommer in alltmer glamour i våra hem. Mässing, glas kristall, guld och sammet , gärna i mustiga färger.

Det är hett med glasbord nu som ni kanske märkt? Det var först marmorbord man såg överallt men nu ser man alltmer glasbord i olika modeller. Guldunderrede eller svart. Ovalt, fyrkantigt eller runt. Jag tycker det är fint med glasbord.Det ser lyxigt ut och samtidigt ger det ett luftigt intryck. Men jag vet också av erfarenhet att det måste hållas efter så man inte ser alla fingeravtryck. Skulle jag skaffa ett i dag skulle det vara med rökfärgat glas tror jag.

Skulle du vilja ha ett glasbord som soffbord?

Pernilla

 

 

 

 

About the author

Pernilla

1 Comment

  • Fint är det men, nej jag skulle inte vilja ha det som soffbord. En liten drinkvagn i mässing med glashyllor skulle jag kunna tänka mig. Det runda påminner om ett som vi har (ikea) fast glaset är i vitt. Kraaam Pia

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: