Café guiden mat dryck bakverk Resa Sverige

Grassagården i Strägnäs

Written by Pernilla

 

Så här på sommaren åker jag gärna på utflykter till mysiga platser. Gärna till trevliga städer med mysiga fik. Varje gång jsg besöker en ny stad letar jag upp mysiga cafeer och butiker. Det var flera år sedan jag besökte strägnäs men jag minns att jag tyckte det var mysigt där. Nu åkte jag och två vänner dit och besäkte detta mysiga Cafe med väldigt gott hembakat.

Vi åt lunch och kunde intemotstå detas uppdukade kakbuffe efter så det blev en väldigt god vaniljbulle också för mig.

Allt bakas av dem själva här inne. Man kan även sitta inne vid dåligt väder .


Sedan gick vi runt och tittade i butiker. Tyvärr har flera butiker som jag vet att jag gillade förut försvunnit. Synd när det bara blir kedjor som tar över men några butiker fanns det.

En väldigt mysig dag med två fina vänner! Vi åt gott, pratade skrattade och bara satt och njöt av denna fina sommardag . Svensk sommar! Love it!

❤️

Pernilla

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: