Doft o kosmetika o hår hälsa mat dryck bakverk pressevent

Happy Food Store öppnar i dag i Stockholm

Written by Pernilla

Happy food store

I dag slog portarna upp för Happy Food Store som den första butik utanför Finland. Butiken ligger på Sveavägen i Stockholm.

 

Det bjöds på pressfrukost i går och jag var där. Det bjöds på fyra olika raw-tårtor, chiapudding, juice och kaffe. Rawfood tårtan jag smakade var väldigt god! (Dock ett minus för att de serverade tårtan och chiapuddingen med träbestick, för det är verkligen hemskt att äta med tycker jag. Jag ryser av känslan i munnen med dessa bestick så det förstör matupplevelsen tyvärr.)

I denna butik finns allt från ekologisk mat , kosttillskott och rawfood , till ekologiska hushållsartiklarHär hittar man också många härliga ekologiska skönhetsprodukter för både hud, makeup och hår. Den fysiska butiken kompletteras med finska Green Street Cafe´ med servering av Raw food bakverk och hälsosam mat.

Happy Food Store går väldigt bra i Finland. När Helena som intervjuade  countrymanager Benght-Eric Pettersson och ställde frågan om varför man valde Sverige som första land utanför Sverige kunde de inte riktigt svara på det. Men vi är givetvis glada för att de valde Sverige. De kommer även att öppna en webbutik såsmåningom.

Som sagt prova gärna rawfood tårtorna, så goda!

Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: