Dagens outfit Lifestyle Mode

Har mode en åldersgräns?

 

Har mode någon åldersgräns är frågan?

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bubbelroom, Miinto,

Jag tycker personligen att det är roligast att se kläder på kvinnor i ungefär min egen ålder. Man vill ju se om det är något som kan passa en själv. Kul att se hur andra kombinerar ihop olika plagg på ett snyggt sätt. Jag gillar också att få se ett plagg på en människokropp så ett stort plus för de butiker som visar upp sig själva eller någon i det plagget de visar. Klart är det också snyggt att se snygga stylingar utan att de sitter på någon person också. Man kan få ideer om hur man kan kombinera ihop olika plagg och accessoarer på bästa sätt då. Att bara se ett plagg på en bild rätt och slätt gör det svårt att se om den kan passa.

 

Här kommer ju blogg och instagram in på ett bra sätt. Alla som visar upp sina plagg. Jag personligen är inte alltid intresserad av att se de allra snyggaste med dyraste plaggen, utan mer ” vanliga” kvinnor i mer ” basic kläder” jag. Vet inte vad ni säger här? Men jag blir mest sugen på att köpa kläder när jag ser en vän eller någon person ha det på sig.

Jag känner mig alltid fånig som visar upp kläder men jag gillar ju när andra gör det så därför tänker jag att det gillas nog av andra likväl som jag.

Jag tycker ju trots mina extrakilon och min icke superunga ålder längre 🙂 att det är så kul med mode och kläder.

Idag visar jag er en höst kombination med lite av höstens trender

Djurmönstrat! Gult! Vilda Western! Och knyt i byxan.

Jackan är köpt på Zara, topp från co’Couture den hittar du här

Supersköna byxor med knyt i midjan. De är i stretch material så köp gärna en storlek mindre än normalt. Jag borde gjort det inser jag efter ha använt dem några gånger. Du hittar dem här

Boots från Massimodutti. Det ska ju vara mycket western , dessa blir snygga även till klänning. Men jag är väldigt sugen på ett par vita boots också och velade länge, som dessa här

Otroligt många vita stövlar/ skor/ boots finns det i modet i höst

 

Hoppas ni har det bra nu under dessa sensommardagar om man får säga så? Eller tidig höst kanske?

Man vill ju i vilket fall som helst njuta av de härliga sköna dagarna som är nu. I går var jag och några av mina fina vänner på en AW på takterassen uppe på hotell Continental i Stockholm. Så otroligt härligt att sitta där ute och uppe. Klar och frisk luft är det nu.

<3

Pernilla

 

 

About the author

lifessilverlining@gmail.com

4 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: