Uncategorized

Härliga grillkvällar och kalas

Written by Pernilla

Så var jag och maken själva här vid huset på ön efter att vi har haft fullt hus i några dagar. Barnen med vänner har varit på besök och vi har grillat ihop med min pappa ( som bor mitt i mot oss) på kvällarna.

Mina yngsta fyllde som sagt år nyligen och då kom storebror med vänner ned och var med och uppvaktade dem. Storebror som i December fick körkort fick göra sin första långa körning till Öland från Stockholm (vilket han gjorde väldigt bra) och sedan skjutsa bror sin till Stadium sportscamp där småsyskonen är på läger nu.

Vi har har haft härliga grillkvällar ihop och en kväll blev vi bjudna på spagetti och köttfärsås av dem som killarna lagade  åt oss.

Det är dessa sommarkvällar med mycket prat och gemenskap som vi kommer att minnas i höst när mörkret tränger på, det är jag säker på. Mycket prat om deras framtidsplaner och drömmar har det blivit eftersom de alla just avslutat gymnasiet. Alla planerar att plugga vidare på universitet men några väljer att jobba något år först. Sedan pratade vi om en och annan mordhistoria som vi läst och lyssnat på 🙂

När de yngsta fyllde år, kom brorsan med vänner och uppvaktade dem till frukost utomhus

 

 

Nu har vi dagar fyllda med jobb men det är ändå roligt för vi ser hur fint det blir vid vårt lilla hus. Sedan varvar vi med att njuta med god mat och annat.

Kontrasterna gör helheten.

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: