Dagens outfit Öland Resa

Härliga sommar Ö

Nu är vi hemma från Öland och har varit på en liten vecka nu. Den vackra naturen där saknar jag redan. Skönt att vara hemma är det alltid men jag kunde gärna ligga ner på ön ett tag till! Avundas är som fortfarande har semester!

Jag skulle vilja äta i Östersjön eller Kalmarsund några gånger tills, sitta i trädgården med morgonkaffe och gå längst längs kusten och uppsluka lukten från Alvaret (som luktar smultron).

Vi var hela 4 veckor där år men jag kunde stanna längre. Det är verkligen avkopplande att vara där på ön.

 

Åker ut en kväll på Borgholm och äter middag eller tar ett kvällsglas vid hamnen, skulle jag göra om jag var kvar. Japp det skulle jag ha gjort! Toppen köpte jag i Kalmar från märket CoCouture men jag hittar det inte online, liknande topp hittar du här . Kjol från Veromoda verkar inte vara kvar men liknande svart omlott kjol med volang hittar du här . Jag älskar dessa volangkjolar! Så lätta att bära med allt.

Härliga underbara Sommarö! Män snart är jag nere igen 🙂

Hoppas du njuter av din sommar var du befinner dig!

<3

Pernilla

 

About the author

lifessilverlining@gmail.com

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: