Inredning

Hemnet-spaning; Aschebergsgatan 33- Hitta stilen!

Written by Pernilla

Så himla fint i denna lägenhet på Aschebergsgatan 33 i Göteborg. En lägenhet som ligger ute till försäljning hos Hemnet nu.

Jag skulle inte tacka nej till denna vackra våning. Jag drömmer omen våning som denna. Men kan man inte få den vackra våningen kan man försöka skapa stilen hemma hos sig. Modernt personligt och stilfullt på samma gång.

Inlägget innehåller annonslänkar.

 

 

 

Hemnet -spaning

Soffan och puffen hittar du länk till längre ned i collaget. Likaså till lampan,bordet och liknande serveringsvagn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hitta stilen från Hemnet lägenheten på Aschebergsgatan;

collaget innehåller affiliatelänkar

 

Soffbord med marmorskiva Taklampa Flos Kudde Cozy living

Soffa Valen XL, Pall/Sittpuff BaggenXL   Serveringsvagn 

 

Hej på dig!

Hoppas du haft en fin lördag? Vi har varit inne i Stockholm och tittat på NKs julskyltning och kikat på lite julklappar . Jag tänkte att vi kanske kunde hitta några till bra pris nu när det är Black Friday  och en julklapp blev det. Nu har jag betat av ganska många julklappar faktiskt redan.Det känns väldigt skönt att slippa stressa med dem sen.

Lite mysigt var det i stan med julskyltning julmusik och de bjöd på glögg så nu har jag fått en dos jul med mig hem. I morgon ska jag också på stadens första julmarknad så då blir det mer jul.

Ha en fin lördagskväll!

 

Pernilla

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: