Uncategorized

Hönor & Svärmeri, en sommar fars

Written by Pernilla

Sommar och soliga dagar…vi gå genom skogar o hagar…:)

 

Det har varit ett perfekt sommarväder i Sverige (eller åtminstone här där vi är på Öland) i år. Vi har kunnat sitta på stranden, bada,äta säsongens bär och frukter men också kunnat sommarshoppa, titta på sommarfars ( i små regnet) , åka på café utflykter och en massa annat. När vädret varit så lagom växlande som det varit har det varit har man kunnat göra olika saker. Vi har verkligen uppskattat att vara i Sverige detta år. Att pyssla vid sommarhuset har varit väldigt trevligt och så avkopplande. Just nu planerar vi en renovering som vi hoppas på att kunna genomföra till nästa år 🙂

Sommar-oland-16_20160715_7569

 

 

Sommar-oland-16_20160715_7578

Sommar-oland-16_20160715_7580

Sommar-oland-16_20160715_7587

Sommar-oland-2-16_20160715_7597

 

Här satt vi och tittade på en Sommarfars i Borgholm som heter Hönor & svärmeri, den var så himla bra! Barnen gillade den mycket också. Jag skrattade högt flera gånger och var helt fängslad av pjäsen och de bra rollspels prestationerna .

Man kan ta ett glas vin eller en öl, eller kaffe och hembakat i serveringen där i trädgården vid Ölandsmuseet där man satt och sedan sitta och njuta av att bli underhållen. Rekommenderas varmt att ni ser denna! Jag hoppas att de kommer göra fler liknande sommar farser kommande år.

Gillar du sommarfars?

I kväll blir det annan underhållning. Jag och maken är barnfria denna vecka och det känns ungefär som när man var ung och fick ff haha. Nu kan vi göra en massa saker som bara vi vill:)

Först nu ska vi till Ikea och rita upp kök och badrum.

Pernilla

 

 

 

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: