Lifestyle

Höstfint på balkongen

I samarbete med FAVI.Inlägget innehåller reklamlänkar till Homeroom, Åhlens och Ellos

Vilka fina dagar vi haft nu i September!
Än kan man njuta utomhus på balkongen när det varit så soligt och varmt som det varit.

Jag njuter med en kaffe och en filt över knät i det sköna vädret som är nu.
Lite tända ljus, lampor och ljuslykta ihop med höstblommor skapar en skön höststämning. Om man vill kan man även sätta på infravärme när det blir lite kyligare.

Jag vill kunna njuta länge av att sitta ute.

Än är det inte dags att vinterförvara utemöblerna.

Jag passar snarare på att köpa in mina möbler på rean nu så jag har dem till nästa år när priserna går upp igen. Jag hittade dessa fina möbler härFAVI.

Även andra saker går ju att köpa in billigare ju.

Ljusslingan jag har hittar du här nedsatt. Balkonglådorna är från HM men är slutsåld online. Liknande hittar snygga svart på rea hittar du här nu.

Baliparasollet hittade jag på en loppis som köpt in ett gäng nya men säljer dem till lite lägre pris än i andra inredningsbutiker.

Vill du hitta fler saker till din uteplats eller trädgård kan du kika in på FAVI s hemsida här. Dessa ljuslyktor i rostfärg skulle vara fina att tända nu när det börjar bli mörkt ute tidigare på kvällarna.

FAVI är en plats som vill underlätta och inspirera till att hitta produkter till hemmet på en och samma plats. Deras sida har funnits bara några månader i Sverige men flera år utomlands.

Det är enkelt att söka fram allt möjligt till hemmet från olika butiker på samma sida tack vare deras filtreringsfunktion på sajten. Det passar mig bra då jag ofta söker olika saker till hemmet alltifrån utemöbler till kökslampor m.m


För mig var det viktigt att hitta lagom stora möbler till denna balkong som samtidigt är sköna. Balkongen är 18 kvm så jag har gjort ” två avdelningar” en matdel och en loungedel.

En balkong kan lätt bli lite kall och kal så jag har försökt plocka in trädetaljer, rotting, blommor, lyktor m.m som skall göra att platsen känns mer ombonad och mysig.
Hoppas jag kunde ge dig någon inspiration till en skön uteplats som fungerar även nu på tidiga hösten

Kram Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: