Dagens outfit

Höstmode 2017

Written by Pernilla

Det fylls på med höstkläder i butikerna och det är ett höst mode bestående av blommigt  rosa, metallicfärger, särskilt silver,  och mycket Rött!

Nu börjar man känna att det är dags att uppdatera arbetsgarderoben med lite nya kläder.

Några av mina favoritmärken nedan har kommit ut med flera fina plagg som jag inte skulle tacka nej till

Part Two är ett klädmärke som har mycket fint. Det jag gillar med dem är att de har så mycket fina plagg  i bra material som passar i jobbsammanhang. 

De tre plaggen längst ned kommer från Jascha. Jag älskar när det är snygga detaljer som dessa volang ärmar på plaggen. Svart och vitt är alltid gångbart och praktiskt. Sen kan jag tänka mig att piffa upp min svartvita outfit med en blommig blus i någon rosa röd ton som dessa från Part Two.

Romantik som spets och blommor, rosa och rött är som sagt stort i höst. Lite konstigt då det känns mer sommar men jag gissar att jag kommer att gilla det mer och mer, när man ser alla fina plagg som kommer.

Blev sugen på en röd kappa också när jag såg denna från Wakakuu .

Jaschas plagg  hittar du här (adlink) och Part Two kläder hittar du här (adlink)

Men vill man inte ha en kappa i rött kan man välja ett par röda skor, väska eller en röd klänning. Såg mycket av det när jag var i Italien. Supersnyggt med dessa röda detaljer!

I dag har vi suttit ute i kvällssolen och ätit middag. Det gäller att njuta av sista sommardagarna nu. Jag suger ut sista sommaren maximalt:)

 

Pernilla

 

About the author

Pernilla

1 Comment

  • Så mycket snyggt du visar! Jag köpte mig en klänning från Jascha för ett par veckor sedan. En grön med blommor. Första plagget från det märket, kanske blir det en favorit? Tycker också volangärmarna är snygga! Praktiskt också att de inte är hel-långa, det blir så i vägen… 😉
    Kram/Maria

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: