Inredning

Höstnytt från Kähler

Written by Pernilla

Nu kan du lägga vantarna på den helt nya stålblå randen i den populära Omaggio-serien. Som alltid är varje rand på varje enskilt designföremål handmålad med stor noggrannhet, och kombinationen av skickligt hantverk med den nya och moderna blå nyansen ger de välkända föremålen en alldeles speciell plats i kollektionen. Omaggio-nyheterna innefattar fyra olika vaser, tre ljusstakar, två skålar samt ett stort runt fat.

Kähler hittar du här blandannat.

Inlägget nedan innehåller adlinks

Oktober månad börjar närma sig och jag vill förnya både min garderob och mitt hem. Jag har gjort ett önskecollage på saker som jag vill ha.

När det gäller hemmet vill jag ha nya lampor lite varstans, det är ju så när det blir mörkare utomhus. lampan i collaget är från Housedoctor och den härliga mattan vill jag ha i hallen, den kommer från Day home.

Så önskar jag mig lite nytt till träningen, ett par nya träningsbyxor framförallt.
Ett nytt nagellack med höst färg och ett par snygga örhängen att ha till festligheter står också på önskelistan.

 

Här har jag fått det nystädat och vi har lyxat till med lite torsdags glass i soffan framför en film. ( inte den bästa verkar det som, men jag får ge den en chans. )
Jag surfar därför runt och kikar på lite höstönskningar i stället haha.
Önskar dig en toppenkväll!
xx
Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: