Uncategorized

Hösttoner på accessoarerna

Written by Pernilla

Dags att byta färg på nagellacket till en mer höstlik ton av lacket Ciaté 
 Halsband från loppis
 Ett matchande armband Sence copenhagen
Jag är fortfarande chockad över hur snabbt den fina sommaren tog slut. Med de kalla vindarna kom lusten till lite nytt i garderoben, jag gillar att köpa höstkläder. (jag gillar nog att köpa kläder jämt iof *ler*)
Apropå kläder så har jag börjat fundera på vad jag ska ha på mig på lördag på eventet Mod & Harmoni
Väldigt kul initiativ av Lena och Linda med ett bloggevent, en samlingspunkt för oss bloggnördar:) Ett mycket trevligt program att se fram emot och så kul att få träffa alla  man ”lärt känna” här på bloggen.
Ska du till eventet?
XX
Pernilla

About the author

Pernilla

24 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: