ansiktskrämer Doft o kosmetika o hår

Hudvårdsrutin med mina Favoritprodukter från Skincode mfl.

Written by Pernilla

IMG_8269 Några av mina favoritkrämer skall följa med mig på resan till Malaga som jag i morgon skall dra iväg till.

 

Så här gör jag min dagliga hudvårds rutin;

1. Tvättar rent ansiktet med rengöringslotion Aloe Cleanser, en mild krämig tvättlotion som lätt också tar bort mascara.

2. Applicerar några droppar av serumet från Sonya skin care som ger en skön silkeslen känsla i ansiktet och sjunker ned ordentligt på djupet

 

3a, Nu sätter jag på den fantastiska mjukgörande antiaging krämen från Skincode

Skincode Cellular Antiaging Cream heter krämen som är sprängfylld med skyddande antiaging ingredienser och som också har Dermaxyl TM för att jämna ut rynkor.

3b,  jag varvar den med skincode 24 cell energizer creme som jag tar på som nattkräm.Den innehåller CM Glucan som är känd för att stimulera cellförnyelse och stärka hudens försvar vilket gör att den stramar åt huden och refucerar rynkor.

Nu känns huden mjuk och len

4 huden runt ögonen behöver nu få lite extra fukt också och då tar jag en blekande ögonkräm från skincode som hjälper till att bleka och jämna ut området runt ögonen. Det innehåller vitaminet B3 och ett alpint växtkomplex som verkar mot uppkomsten av åldersfläckar och ett grönalgskomplex som motverkar mörka ringar runt ögonen. Något som blivit mer framträdande med åren.

5. Lite extra vård ger jag huden några gånger i veckan i form av ett serum som är en antioxidant från Skincode, cellular perfect skin capsules som ligger i små lila kapslar. Huden känns helt fantastiskt sammetslen efter man haft på den och man får en fin lyster i huden.

i Badrumsskåpet står också några andra favoriter

För håret har jag Redkens leave in balsam både i spray och kräm.

Olaplex  är succesprodukten för håret som kom för ett par år sedan. En bahandling du kan få i håret på en salong men som också att gå att köpa hem och göra egen inpackning på som komplement till salongsbehandlingen eller bara ändå. Den har jag i håret då och då för att ge håret extra fukt och vård som det är i stort behov av jämt:)

 

IMG_8270 IMG_7054

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: