Inredning

Hur har min inredningsstil influerats av min familj?

Written by Pernilla

 

Idag kör Jotex igång sin nya #jotexfamily kampanj med Mia och Penny Parnevik. (adlink)

Hur har din inredningsstil influerats av din familj?

När jag såg den frågan var jag tvungen att tänka efter och le lite och kom fram till att det faktiskt är barnen som styrt mycket av vår inredningsstil. Jag tänkte först att det bara var jag själv som influerat min inredningsstil men så är det ju faktiskt inte, *smile*

När barnen var små ville jag inte ha prydnadssaker framme med risk för att de skulle gå sönder eller att barnen skulle skada sig på något sätt. På varje hörn satt en mjuk plastbit som skulle skydda mot eventuella fall vid skoj och lek eller när de lärde sig att gå.

När de blev äldre Kunde jag plocka fram lite mer saker men då var jag tvungen att skapa plats för familjens nya behov av förvaring!

Nu behövdes det plats för ett gäng skor, vantar mössor osv och för att inte glömma alla idrottsprylar som svämmade över i hallen!

Så här såg det ut först, vi hade skolådor efter väggen med plats för alla skor som det blir med en familj på 5 personer. En korg som samlade upp vantar och mössor

Senare blev det korgar på väggen och en praktisk matta som sög upp allt från blöta skor. Praktiskt går före snyggt!!

 

Hittade denna fina antika sak som jag hade som förvaring för alla innebandyklubbor, hockey klubbor mm.  Nu har jag skaffat ett skåp i tvättstugan där vi har alla ” idrottssaker ”. Denna tunna fungerar istället med en bricka på som barbord på fester. Väldigt praktiskt det med *ler*

Så småningom kunde jag skaffa ett lite nättare hallbord och nu har jag satt en korg under detta bord som är till för mössor vantar kepsar mm.

Mattan i hallen är en Pappelina matta !

Ja det är också ett måste att ha en praktisk matta med barn som kliver in med skorna på.

 

 

Det dröjde länge innan jag skaffade soffor i ljust tyg men nu har jag gjort det. Jag har också prydnadssaker i låg höjd utan problem .

 

 

Nu när barnen är stora har jag faktiskt äntligen börjat få styra mer själv igen:) Vi har skapat nedervåningen till oss ”vuxna” och övervåningen är mer till för barnen.

Tv rummet däruppe är inte i ordning gjort efter min smak för där får barnen hålla till och spela TV spel, umgås och hänga med kompisar. En soffa som tål att bli lite smutsig, saker som jag inte är så rädda om har plats där.

Så det har blivit min lösning här hemma att skapa ”två delar av huset”

Hur mycket får maken styra då?

Ja han får ta del av mina idéer och tankar och tycka till och jag lyssnar på honom givetvis men de flesta idéerna kommer från mig om något förnyas eller förändras här hemma.

Men en sak har han skaffat själv och det var denna blomma som står på pallen framför fönstret. Den suktade han efter länge innan han slog till. Nu vet jag att han vill ha en till, ett Bonsaiträd.

 

Hur har din inredningsstil influerats av din familj?

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: