Uncategorized

I dag firar vi ett nytt sommarhus

Written by Pernilla

 

 

Öland 4DA3G5E1R9BVUPSU

 

Nu har vi blivit sommarstugeägare av detta söta lilla hus på vår Ö Öland.

Jag är uppväxt på somrarna på denna Ö, min pappa är Ölänning och min mamma och pappa träffades på denna plats där min mamma var sommarboende. Så jag hade både mormor och farmor här på somrarna när jag var barn.

Jag och min bror hade sedan ett hus i hop som han sedan köpte ut mig i från när vi köpte vårt hus i Stockholm. Vi hade en tomt bredvid  min bror som vi hade tänkt att vi skulle bygga ett hus på. Men när man har tre barn och hus och fullt upp och inte bor nästgårds har det inte blivit av att bygga.

Men varje sommar har vi funderat och kikat på hus och funderat på att bygga osv, det har varit en olöst bit i mig som gnagt.

Så hör min bror av sig om att han kan köpa vår tomt, hmmm det kanske vore något tänkte jag,slippa bygga och köpa något färdigt kanske?

Det gav mig en spark i baken att titta på hus igen, jag slänger väl ett öga på hemnet och ser vad som finns tänker jag  och går in på Hemnet. Det första som dyker upp är huset mitt i mot min bror och mamma/pappa som nu är till salu!

Det är ett litet blått hus lagom stort (6 bäddar) som inte är för mycket att sköta då vi bor en bit ifrån Öland och vi bara åker dit på sommaren i stort sett

Visningen var dagen efter som jag hittade det och min pappa var på väg ned och kunde gå på visningen åt oss. Jag kontaktade mäklaren, och vi lade utgångsbudet och höll tummarna för det hade varit ganska många där.

 Så som jag har funderat på detta, hur vi skall göra med Öland. Vi vill ju alltid åka till Öland och barnen vill alltid åka dit, de längtar varje år precis som jag och vi vill bo just på denna plats, men vi vill ha råd att resa och inte ha för mycket jobb med huset och platsen var viktig

 Nu föll alla bitarna på plats -så himla perfekt! Några dagar senare blev det vårt till utgångspriset!

Tjohooo!!

Pernilla

öland Agnes-Cafe-CC-81-O-CC-88land-2

Öland 4DA3JUSB1APP4LCB

Äleklinta Öland 4DABG59IQVERI916

Äleklinta 4DABGE0TOTS4P7KH

About the author

Pernilla

33 Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: