Uncategorized

I min handväska och några presenttips

Har just landat hemma. Några saker som är bra att ha med sig under arbetsdagen i handväskan är en plånbok, solisar,  och en mobil såklart. Klockan är från Gant och finns på REA här just nu hos Ur och Penn . (  Ett bra presenttips till någon som fyller år snart kanske?)

Men förutom detta är en powerbank inte så dumt heller att ha i handväskan . Mitt batteri tar ofta slut då jag använder den som GPS i bilen ofta också. Denna powerbank med en nyckelring med USB laddare i en tofs som man kan hänga på nyckelknippan finns också på REA hos Ur och Penn nu.  Väldigt smart och snyggt:) med den lilla tofsen tycker jag.

Hej på er! Vad hände med vädret?! Från varm högsommar till höstkänsla på ett tvärkast kändes det som. 15 grader var det i morse? Och det har blivit mycket mörkare ute så nu känns det som om sommaren är över. Men luften är klar och frisk och jag tycker detta är härligt väder. Man kan sova ordentligt på natten också.

<3

Pernilla

 

 

 

About the author

lifessilverlining@gmail.com

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: