Uncategorized

I samarbete med Verktyg 24.se kan jag ge dig rabatt på verktyg

Written by Pernilla

På vårt landställe på Öland håller vi nu på förfullt med en renovering och det skall bli så kul att se det färdiga resultatet. Mannen min pratar om hur han skall gå där i sommar och fixa fönster, måla och pula med lite av varje på huset. Han ser fram emot att vara där och hobby snickra lite. Jag vet att han trivs bäst när han får pula med lite lagom mycket hantverks jobb, och sedan sitta och njuta av sitt verk med en öl. Kan han dessutom jobba med verktyg som han gillar blir det liksom extra bra.

Så nu när han fyller år i vår funderar jag på om jag inte skall köpa en verktygslåda i present till honom och kanske fylla den med en hammare och skruvmejslar och lite annat.

Så vill jag också tipsa er som kanske går i liknande tankar om sidan Verktyg24.se . Här  kan man beställa verktyg oavsett om man är yrkesman eller hobbyist med hög kvalitet. Man får hjälp av kunnig personal som är genuint intresserad av att att du skall hitta rätt verktyg för just det du behöver till billigt och bra pris. Så är du som jag osäker på om det är saker med bra kvalitet och bra pris su köper är detta ett bra ställe att handla på. Jag skulle tex. inte våga köpa något på ett varuhus utan bra kunnande.

 

Ni är ju många med mig som renoverar och fixar och donar hemma så om ni nu vet att ni behöver något nytt verktyg kan jag glädja dig med att du köpa det här hos Verktyg 24.se  . Och om ni anger koden “201710” i kassan får du 10% rabatt.

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: