Lifestyle

Industriväggar är snyggt och praktiskt

 

I samarbete med Hemfint

Så snyggt med dessa neutrala färger ihop med en mer råa industriväggen som bryter av väldigt snyggt den mjuka färgskalan.

Vardagsrum

Det här med industrivägg som kommit mycket på sista tiden är både snyggt och väldigt praktiskt när man bor trångt och vill skilja av rummet lite utan att stänga av. Det tillför en extra touch till hemmet, en extraeffekt också tycker jag. Den industriella designen passar fint ihop med den ljusa och  öppna planlösningen. Det som också är bra med just glasvägg är att om man bara har ett fönster får man in ljuset till den andra delen också.

 

När vi bodde på Kungsholmen i en fin 20 tals lägenhet hade vi ett väldigt stort rum men bara ett fönster. Vi tyckte det var för stort för bara sovrum. Det som fanns som sovrum utöver detta var mer en liten kammare. Då hade jag tankar på att sätta upp en glasvägg för att skilja av rummet. Man kan ju även sätta en skena i taket med en gardin om man vill dra för tex på natten för att slippa insyn då.

Man kan hos Hemfint hitta modullösningar där man själv väljer mått och antal för att skapa sin egen perfekta kombination. Glaset består i 3-1-3 mm härdat klarglas. Ramen är i svartlackerad stål.

Badrum

Ett annat ställe där industriväggar är snyggt att ha är i badrummet, som duschvägg

Det gör jättemycket med den tuffa industriväggen som duschvägg. Det finns flera olika varianter av dusch väggar att välja på inne på hemsidan till Hemfint. Om man hellre vill ha två väggar kan man få det också.


Nu har jag varit på Marbella i några dagar, där jag nu sitter på altanen och surfar runt på fin heminredning . Det känns inte så bra att flyga nu men inte heller att åka tåg, buss, vistas bland folk i Sverige så jag bedömer ändå risken som lika att bli smittad där eller här. Får vara extra försiktig på flygplatsen bara.

Det som är skönt är att få lite extra sol och värme i några dagar och stärka i munförsvaret lite så. Solen och ljuset är så bra för välmåendet, så att sitta här ute på altanen känns väldigt bra just nu.

Bilder härifrån kommer snart.

Kram

Pernilla

 

 

About the author

lifessilverlining@gmail.com

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: