Lifestyle

Inreda med en bit av den Nordiska naturen

 

I samarbete med Posterlounge.se

Att inreda med en bit av vacker Nordisk natur

Det finns så mycket vacker natur här i Norden. Jag har nu en vacker bild från Lofoten på min vägg i härligt blå färg.

Man blir glad av att se den.

En bit av vår vackra natur och vinter som är så typisk för oss här i norr. Hos Posterlounge hittar man fantastiskt många vackra motiv Jag valde en bild på en aluminiumtavla som ger ett väldigt exklusivt intryck! Dessutom är den tålig.

Upphängning är dold och ger ett intryck av att bilden svävar ut från väggen. Tavlorna kommer färdigmonterade i valda ramar som gör att de ser ut som riktiga konstverk och blir snygga att hänga upp på väggen. Jag valde en vit ram till detta motiv. Här finner du flera aluminium tavlor

 


Jag gillar att inreda med tavlor och vackra motiv och färger på väggarna. Växter och tavlor gör mycket för att skapa en känsla av hemtrevnad.

Nu håller jag på att också göra i ordning sovrummet med ett annat motiv som jag kommer att visa er snart.
Önskar dig en härligt fin höstdag 🍂

 

Ps. Vill du också beställa något från Posterlounge har du som läsare hos mig 15% på hela din beställning med koden GULDKANTER15

Kram

Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: