Inredning vardagsrum

Inreda vardagsrum mysigt med gröna soffor

Written by Pernilla

 

Inreda vardagsrum mysigt

Vid min gröna sammetssoffa som är ny med marmorbordet som också är nytt står nu nya härliga blommor!-F R E D A G Välkommen!

Skönt med fredag. Kände sådan lust att plocka in vackra blommor nu när jag varit sjuk. Härliga Piontulpaner som piggar upp lite fick komma med hem. Inreda vardagsrum mysigt gör man lätt med lite blommor! Det är en av de saker man gör lätt för att skapa en mysig känsla.

 

 


Inreda vardagsrum mysigt

Soffa här  vas här  Grönt marmorbord finns här

Små enkla medel till förändring i sitt vardagsrum när man vill inreda sitt vardagsrum mysigt

Blommor kan verkligen ge energi till vardagsrummet. När jag tittar på bilder för att få vardagsrum inspiration ser jag att blommor gör sååå mycket! Men sedan gör tavlor väldigt mycket också för ett vardagsrum. Jag har två tavelväggar och tycker det är kul att förändra dem med jämna mellanrum, på så sätt förnyas vardagsrummet lätt. På samma sätt som man kan byta kuddar i soffan eller gardiner eller prydnadssaker. Det ger ny energi till rummet med enkla medel utan dyra större förändringar.

Här kan du kika på min andra del av vardagsrummet där jag har en tavelvägg

Lite god choklad, vackra blommor gör mig lite piggare inbillar jag mig hihi. Så lite vin går också alltid ner, 🙂

Ser fram emot helgen! Det skall bli så kul att få umgås med kära vänner. Något som jag verkligen känner behov av efter att ha haft så tråkigt när jag var sjuk. Har bara legat och slötittat på Netflix i flera dagar. Nu längtar jag efter socialt umgänge och att få komma ut! Haha.

Sen är det ju final på melodifestivalen, det är kul också tycker jag faktiskt. Jag har några favoriter. Ska du också titta på mello i morgon?

Nu skall jag fortsätta att surfa runt på hemnet och andra bloggar efter mer vardagsrum inspiration på hur man kan inreda vardagsrum mysigt. Men bäst gillar jag nog att kika på Pinterest när jag letar inspiration.

Var gillar du mest att kika efter din inspiration till hemmet?

 

 

Kram

Pernilla

About the author

Pernilla

3 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: