Uncategorized

Inredning och Gulkanter fyller 5 år idag

Written by Pernilla

För 5 år sedan valde jag att börja blogga och mitt första blogginlägg var just en Syren, en blomma som jag tycker väldigt mycket om. Jag älskar doften av Syrener det får mig att tänka på sommar, ledighet och trevligheter. Eftersom juni är en månad med fest såsom skolavslutningar, jag fyller år och midsommar så juni kalasar man sig igenom juni liksom:)

Den bästa tiden på året är nu tycker jag och Syrenen får mig verkligen att känna det med dess underbara doft.

Att jag började blogga är inget jag ångrat. Så mycket roligt jag fått uppleva genom bloggen!

MÅNGA nya härliga människor har jag lärt känna och nya vänner har jag fått. Jag har min egen kreativa oas här på bloggen för här kan jag sitta och redigera bilder, skriva texter och se tillbaka på härliga minnen och uppleva saker två gånger. Jag upplever saker två gånger dels när jag fotar sedan när jag redigerar och gör blogginlägget. När jag går med kameran och fotar är jag i nuet och jag njuter. Jag ser saker genom kameran, stannar upp och tänker att det här skulle vara fint att fota och så stannar jag tiden lite.

Likaså när jag upplever saker med vänner och familj så tänker jag, den här stunden vill jag föreviga och dela med mig av, jag njuter och stannar upp i känslan och när jag skriver om det så upplever jag det igen.

Syren-20160606_6290

Syren-20160606_6293

Ja så nu är jag här 5 år senare- oj vad tiden går fort! Vädret är lika vackert idag som för 5 år sedan och de första syrenerna på vårt syrenträd har nyss slagit ut.

Tack alla ni som följt mig och delat min glädje vid bloggen.

Jag tänkte fira detta med er och kommer därför senare idag att hålla en tävling och det kommer fler efter det så håll utkik!

Pernilla

About the author

Pernilla

8 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: