Inredning PRESS Uncategorized utmärkelse

Inredningsblogg Inredning och Guldkanter

Written by Pernilla


Inredningsblogg

Inredningsblogg Inredning och guldkanter var en inredningsblogg som fanns på listan över Sveriges bästa inredningsbloggar

I dag fick jag ett mail som berättade att jag fanns med på denna lista. Det är kul att min blogg verkar uppskattas bland er läsare. WeGot listar Sveriges bästa inredningsbloggar för inredningsåret 2017 . De har listat som de skriver, Sveriges allra bästa inredningsbloggar med störst genomslagskraft på nätet . Bloggar med flest och bäst inlänkar är de som rankas in här.

Listade inredningsbloggar

Högst upp på listan ligger #1 Trendenser och Inredning & Guldkanter kommer på plats #34

Det är många fina inredningsbloggar med bland dessa 50 listade inredningsbloggar som jag brukar kika in hos så det är klart att jag blir glad att finnas med bland alla dessa. Gå in och se själva och hitta många bra inredningsbloggar att följa! Du hittar alla här

Beskrivning av min inredningsblogg

De som plockat fram denna lista skriver också lite kortfattad om varje blogg och om Inredning & Guldkanter skriver de så här ; Inredning och Guldkanter är en blogg med blandat innehåll såsom resor, recept, hälsa och skönhet men mest handlar det om inredning .Jag  tycker att det är en bra beskrivning på min blogg. Jag är inte rakt igenom en inredningsblogg men jag försöker hålla mig uppdaterad inom det senaste i inredningsvärlden och jag delar med mig av senaste trender och nytt varvat med inlägg från mitt eget hem.

De skriver också att jag är anonym 🙂 Det visste jag däremot inte att jag uppfattades som.

Jag arbetar inte som inredningsstylist och inte  med inredning i övrigt heller, men jag är väldigt intresserad av inredning och jag går på pressevent och seminarium m.m för att hålla mig smig uppdaterad och ajour med senaste nytt.

Mitt hem är ett vanligt ”funkis” hus på 170 kvm som byggdes för ca 15 år sedan. Vi flyttade hit då det var nytt. Under tiden har vi renoverat och fixat regelbundet. Bland annat har vi byggt ut med ett rum till och gjort om vårt kök. Vi slog upp en vägg mellan kök och vardagsrum vilket har gjort nedervåningen ljusare. Vi har budgetrenoverat ett av våra badrum och så gillar jag att göra om hemma kontinuerligt.

Du kan läsa mer om köksrenoveringen här

Vi har också renoverat ett landställe som du kan läsa om här

Jag gillar att fixa och dona hemma och förändra vart eftersom. Här är vår senaste förändring av vardagsrummet där vi bytt ut möblemanget. Det kan du läsa om här

I ett reportage för tidningen drömhem och trädgård kan du läsa mer om vem jag är och om hur jag ser på mitt vardagsrum och mitt hem. Du kan läsa om det här

Övriga inredningstips

Du kan läsa om alla mina inredningsinlägg här

Förutom inredningsinspiration och trender kan du läsa om tips som du kan göra i ditt hem. Här kan du läsa om 5 tips på hur du kan inreda din trädgård mysigt och bekvämt. Du kan också se hur du kan organisera din garderob på ett smart sätt här

Dukningstips kan du hitta för påsk nyår och andra högtider.

Mer än en inredningsblogg

Min blogg inredning och Guldkanter handlar om mer än om inredning. Jag gillar hemmet och trivs bra med att vara hemma . Men jag gillar också att resa i väg i bland. På samma sätt som jag gillar att läsa i en tidning om inredning som också skriver om annat än inredning såsom mode hälsa skönhet och resor skriver jag om detta  blandat i min blogg.

Allt som förgyller tillvaron fotar och skriver jag om.

 

Resor;

Den perfekta tjejresan när jag vandrade i Italien i Cinque Terre hittar du här

alla olika resor till Italien med familjen, en av dem kan du läsa om här

Bilden är tagen från min resa med vänner till Cinque Terre

Recept och mat;

Olika recept hittar du givetvis som dessa goda våfflor

Många fler recept hittar du under receptfliken

Skönhet och hälsa

Alla de inläggen hittar du här

Jag är en kvinna på 50 plus som gillar inredning men som även gillar mode skönhet och hälsa. Jag skriver därför ibland om detta också och försöker inspirera och tipsa om sådant som jag gillar och som rör oss kvinnor runt 40-50 plus.  Så kanske kan man också kalla bloggen för en livstilsblogg men med betoning på inredning. Det finns inte så många bloggar som rör mode för kvinnor 40-50 plus och jag gillar att få inspiration av andra jämnåriga så därför delar jag gärna med mig också ifall någon mer än jag kanske kan gilla att se mode för oss i åldern 50 plus.

Här är ett inlägg där jag skriver om detta om modebloggar för kvinnor 50 plus. Vi är några vanliga tjejer som  bloggar och som tycker om både inredning och mode och en del annat också och som är över 30 år.

Vill du följa Inredning och Guldkanter?

Du kan välja att följa alla mina inlägg eller bara de som intresserar dig. Välj att följa bara inrednings inlägg eller bara inlägg om resor om det är det som intresserar dig mest, eller vill du få alla inläggen via epost eller via Bloglovin T.ex

Jag finns även att följa på Facebook om du föredrar det och så finns jag på Instagram där jag lägger upp en del av det du kan läsa om här inne. I min högra kolumn på bloggen hittar du alla länkar till var du kan följa mig om du vill.

Kul i alla fall att bli uppmärksammad och att jag tycks inspirera några med mitt stora intresse. Jag hoppas att även du skall trivas här.

Pernilla

 

Ps. Gillar du inlägget tryck på gilla knappen nedanför. Tack!<3

 

 

About the author

Pernilla

7 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: