Uncategorized

Inredningstips till hösten

Written by Pernilla

 

Den nya färgen Plum i vasen HAMMERSHØI från Kähler har fått förnya min inredning för hösten. Även den fina värmeljusstaken i färgen Anthracite passar in i höstens uppdatering av hemmet.

Ett bra inredningstips om du vill förnya lite i hemmet efter årstiderna är att byta ut några detaljer i höstens färger, plocka gärna upp samma färg på flera ställen i samma rum . Skapa små blickfång här och där. En ny kudde, en vas, blommor i samma färgskala så känns rummet genast förnyat.

Ett annat billigt inredningstips är att köpa en ny doft i ett doftljus , en höstdoft. Byta dofter efter årstider brukar jag göra på samma sätt som med parfymer som jag har på mig. Till jul har jag juldoft, blomdofter till vår och sommaren och hösten en mindre blommig doft.

 

Inredningstips Kahler-20160813_0893

Vill du läsa mer om nyheterna som Kähler kommit ut med kan du kika in på mitt tidigare inlägg här

 

HAMMERSHOI Kahler -20160813_0903

 

Svenssons i lammhult brukar sälja Kählers vaser online och du hittar dem här och även Royal Design här och Patina oljelampan från Klong och står på bordet med vaserna finns även den där.

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

4 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: