Inredning och blommor

Interflora har kommit ut med nytt koncept -Fång by Interflora

Written by Pernilla

Jag älskar att köpa blommor, det är som smågodis för mig. Vill ha nya blommor varje vecka. Ranunkler som jag har i min vas nu är en klar favoritblomma !

 

Interflora har nu tagit fram ett enkelt och prisvärt sätt att liva upp vardagen med miljöcertifierade blommor av hög kvalitet vilket passar mig ypperligt.

Fokus är att låta dig njuta av en sorts blomma, eller köpa flera för att skapa din egen bukett. Antingen genom att göra den själv eller få den bunden av din florist.

– Vi är otroligt glada över att lansera vårt nya blomsterkoncept som vi har döpt till Fång by Interflora. Alla blommorna är 100% miljöcertifierade enligt den internationella miljöcertifieringen MPS (More Profitable Sustainability). Det är en försäkran om att blommorna har odlats på ett ansvarsfullt sätt, både när det gäller produktion och odlingarnas anställda, förklarar Alexandra Wahlqvist, Chief Marketing Officer på Interflora.

Kort om MPS
För att säkerställa att odlarna följer de hårda kraven för att bli MPS-certifierade görs, förutom ansökningar även platsbesök, provtagningar och produktprover. MPS kontrollerar att odlare världen över följer europeiska lagar och regler för användning av avfall, bekämpningsmedel, energikällor, konstgödsel och vatten. Allt för att du ska veta att du köper blommor som främjar en mer miljövänlig produktion.

Fång by Interflora finns tillgängligt i utvalda butiker från och med vecka 47 och kommer inom kort lanseras i fler butiker som är anslutna till Interflora.

– Vi har redan fått ett riktigt bra mottagande av butiker som just nu säljer Fång by Interflora och vi ser fram emot att lansera det i ännu fler butiker, samt på vår hemsida i början av nästa år, berättar Alexandra Wahlström.

Interflora – The Flower Effect
Allt började 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige. Tanken var att modernisera och utveckla blomsterhandeln i Sverige, något som företaget har som drivkraft än idag. Interflora driver numera fackhandelskedjan Interflora Fresh, butikskonceptet Interflora och blomsterförmedling via butiksombud samt på interflora.se och genom cirka 700 fristående blomsterbutiker runtom i Sverige.

 

 

img_1213

Jag är glad för detta koncept för jag tycer det borde finnas mer snittblommor och lättare tillgängligt än idag. Då menar jag blommor med hög kvalitet och fina sorter. Inte ”bensinmacksbucketer ” utan lite mer orginella blommor, även om de kan vara fina de med så tycker jag det är roligare att komponera en bukett själv om det går.

 

img_1214

 

img_1215

I dag fick jag med mig snitt hyacinter från en torghandlare. Älskar den doften!!

Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: