Uncategorized

Jane Green att falla -en bok att läsa i helgen

Written by Pernilla

 

Fredagen är här och nu längtar jag efter helg!  Sitta under en filt med en bok och ta en fika vore inte helt fel. Särskilt efter man varit ute och gått en långpromenad eller tränat på gymmet.

Inlägget innehåller annonslänk till Bokus

Jag har fått en ny bok som jag är sugen på att läsa som heter Jane Green att falla. Det är bitterljuv roman om att finna lyckan där man minst anar det. Du kan läsa mer om den här hos Bokus.  Den är publicerad av Printz Publishing

 

Det är ju så skönt att bli uppslukad av en bra bok. När det är en spännande roman trivs jag som bäst. På Tv ser jag helst deckare men när jag läser böcker är jag inte lika intresserad av en deckare konstigt nog.

 

Önskar dig en toppenfredag!

Pernilla

 

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: