Mode PRESS pressevent

Jascha ss-17

Written by Pernilla

Jag är ett stort fan av Jaschas kläder. Det var därför extra roligt att träffa bröderna bakom klädmärket.

Jascha, Jonas och Marc som vuxit upp i en familj där modeskapande stått i centrum.

Jascha Stockholm är ett skandinaviskt modemärke som gör kläder för den moderna kvinnan. De gör kläder som skallgå att användas varje dag och kallar det för – Scandinavian Everyday Clothing – sofistikerat och bärbart mode för alla tillfällen. Ambitionen är att skapa samtida men ändå tidlöst mode berättar de och att Långsiktighet är ett ledord för dem.Det gäller både design och material. För varje säsong uppdaterar vi kollektionen med nya färger, i ett stilsäkertmode. Det ska vara enkelt att hitta en klänning, blus eller kappa som sitter perfekt. Många modeller är återkommande favoriter i våra kunders garderober.

Grunden för hållbara plagg är bra material. De arbetar i få material med bra kvalitet. Deras tyger tillverkas i Frankrike och ullen till våra kappor hämtar vi från en liten italiensk producent utanför Florens.

Jag gillar just detta med materialet som de använder som alltid faller snyggt på och det är enkelt att köpa en klänning som man bara slänger på sig och som man ser snygg ut i direkt.

Nu har de tillverkat sin första skinnjacka och dehar snygga skor som passar perfekt ihop med klänningarna. Just en sådan stil som jag gillar! Enkelt stilrent och tufft.

IMG_8521 Jascha Stockholm

 

 


IMG_8522 IMG_8523 IMG_8524IMG_8525

Som assoccear säljer deäven snygga solbrillor, dessa från  Komono fick följa med mig på resan till Malaga. Gillar dem skarpt!

 

 

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: