Inredning Lifestyle

Jotun Identity trendfärger för hösten 2018 och 2019!

Written by Pernilla

Jotun Lady Identity

Nu har Jotun kommit med en fantastisk färgskala som passar perfekt för hösten. Jag älskar verkligen dessa färger som man börjar se lite överallt i olika hem just nu.

Brunt, rostfärgat, grönt ,valnöt, dämpad lavendel och matt aprikos är några av färgerna man kan se allt mer.

Färgkartan LADY IDENTITY presenterar en palett bestående av 28 vackra färger, många av dem helt nya, som är testade och utvecklade av färgexperterna på Jotun.

Jotun Lady har delat in färgskalorna i Calm , Refined och Raw

 

CALM

En mjuk neutral varm färgskala med subtila kontraster som ger ett uttryck av lugn.
Denna färgskala skänker ro och harmoni i våra hem. Något vi dras till allt mer nu.

CALM-paletten består av moderna neutraler, både gyllene beigetoner och varma gråtoner. Den innehåller också vackra nyanser av rosa och aprikos, och en helt ny accentfärg: 12074 Peachy.

 

Jotun 2018

 

 

REFINED

Gula och gröna nyanser och harmoniska accentfärger

Identiteten REFINED är vardagens kurator: selektiv, genomförd och upptagen av effekter i form av kontraster. Hemmet har ett helande uttryck, där vintageskatter, enstaka designföremål och konst vittnar om utsökt känsla för estetik.

 

 

 

RAW

Varma jordfärger, neutrala nyanser och avstämda kontraster

Identiteten RAW är jordnära. Hemmet återspeglar hantverk, en känsla för natur och kreativt återbruk. Detta är en person som värdesätter det ärliga och rustika, framför det polerade. Det kan vara ett hem som tillhör en kock, en jägare, en bagare eller en snickare. De ser skönheten i det handgjorda och det ursprungliga. Detta kommer till uttryck i form av en rustik atmosfär präglad av naturliga material och texturer, och färger med referenser till jord, natur och sand.

RAW-paletten bjuder på utvalda grå neutraler, vackra nyanser av aprikos, tidsenliga gröna toner och jordnära, gulaktigt röda färger. Paletten innehåller också två helt nya accentfärger, 12074 Peachy och 20118 Amber Red.

I

 

Här hos Jotun kan du se de olika färgpaletterna.

 

Jag fullkomligt älskar denna färgskala som kommit nu!  Har alltid gillat jordfärger så detta är som gjort för mig :). Raw är den färgskala som jag faller mest för tror jag. Vilken känner du mest för?

 

<3

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: