mat dryck bakverk Recept

Julbakskasse från City Gross – så smart! och lakritskola recept

Written by Pernilla

Ska du baka lussebullar till advent och kanske annat gott till glöggen?

 

Då måste jag tipsa om  något somjag tyckte kändes smart i allafall för min egen del.  City Gross har kommit med en smart lösning där man kan köpa en färdigplockad  julbakskasse . Man kan välja på en liten eller en stor kasse och i varje kasse får man med ingredienser och recept till 4 eller 8 av julens vanligaste sötsaker, alltifrån lussebullar till knäckbräck.           Inlägget innehåller reklamlänkar till City Gross

Allt som underlättar vardagen är uppskattat eller hur?:)

Själv brukar jag använda mig av City Gross olika matkassar och denna vecka hade vi Viktväktarnas kasse som innehöll många goda recept. Den kommer jag beställa fler gånger. Dock räcker det med att ta för 4 dagar för jag orkar inte göra efter recept fler dagar , ofta behöver man några dagar då man bra snor ihop något snabbt eller äter ute osv.

Men det jag gjorde denna gång var att beställa två kassar efter som vi är 5 i familjen och några äter ganska mycket mat (tonåringar) och då blev det mat för 8 som jag lagade och det som blev över frös jag in i matlådor att ta de dagarna som jag inte orkar laga mat. Det kändes väldigt bra att göra så.

 

Här får du ett recept på en ljuvligt god lakritskola.

 

<3

Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: